Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης σκληρών ναρκωτικών

Εγκληματική οργάνωση διακίνησης σκληρών ναρκωτικών, ηρωίνης και κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος...
Δίωξης Ναρκωτικών, μετά τη σύλληψη οκτώ μελών του κυκλώματος και την κατάσχεση 1,4 κιλών ηρωίνης και 39,3 γραμμαρίων κοκαΐνης.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν και ύστερα από παρακολούθηση έδρασαν συντονισμένα, προχωρώντας σε οκτώ συλλήψεις.

Εγκέφαλος του κυκλώματος φέρεται να είναι ένας 33χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη, ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και δύο γυναίκες.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε σπίτια, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν η ηρωίνη και η κοκαΐνη και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η εγκληματική οργάνωση είχε δομή και τα μέλη της ρόλους.

Δικογραφία σχηματίζεται και σε βάρος ακόμη 25 προσώπων, τα οποία φέρεται να είχαν είτε περιφερειακό ρόλο στο κύκλωμα, είτε συναλλαγές με τους συλληφθέντες, αλλά και σε βάρος ενός κρατούμενου για ναρκωτικά στις φυλακές Σταυρακίου. Οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμη ένα μέλος του κυκλώματος, το οποίο διέφυγε της σύλληψης.


Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF