Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Ψαριανός για Κωνσταντοπούλου: «Δεν ξέρω αν είναι στα καλά της»

Επίθεση στην πρόεδρο της Βουλής, κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαπέλυσε ο Γρηγόρης Ψαριανός, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «χρειάζεται να κοιταχθεί για θέματα υγείας». Επίσης, επέεπισημαίνοντας ότι είναι «κομματική....
πρόεδρος». Πρόσθεσε, επίσης, πως η πρόεδρος της Βουλής έχει προσωπική ατζέντα και πως είναι πρόβλημα του Αλέξη Τσίπρα που θα πρέπει να το προσέξει.
Ειδικότερα, μιλώντας στο Βήμα Fm είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι μία πρόεδρος ανεξάρτητης αρχής. Αναρωτιέται κανείς πραγματικά, τι θα τα κάνει αυτά τα πορίσματα. Θα περιφέρεται από χωρίο εις χωρίον, από χώρα σε εις χώρα, λέγοντας να δώσει κάθε χώρα το μερίδιό της από το χρέος το επονείδιστο, το επάρατο και το καταραμένο; Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η Πρόεδρος της Βουλής. Ας ξεπεράσουμε τα υπόλοιπα και η Πρόεδρος της Βουλής μπορεί να κουρεύεται και να κάνει αυτές τις εμβληματικές κινήσεις που κάνει, να δίνει συνεντεύξεις τύπου δύο φορές την εβδομάδα, να τακτοποιεί τα έπιπλα στη Βουλή, να κάνει ό,τι τρέλα θέλει. Να κάνει τα μαλλιά της καρφάκια, ό,τι θέλει ας κάνει!


Θα τη βγάλουμε. Θα καταφέρει να λειτουργήσει η Βουλή ακόμα και με μία πρόεδρο που δεν θέλει να την αφήσει να λειτουργήσει. Που έχει προσωπική ατζέντα και που δεν ξέρω αν είναι στα καλά της πραγματικά. Υπάρχουν θέματα υγείας, λόγοι υπάρχουν σε ανθρώπους που δεν έχουν εξεταστεί. Μπορεί να έχω κι εγώ, να πάμε να το δούμε. Εγώ δεν είπα ότι είναι κανένας βλαμμένος, ψυχοπαθής, άρρωστος ή ψυχανώμαλος, αλλά να πάμε να το δούμε, να κοιταχτούμε. Το πρόβλημα είναι προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, όχι για την Πρόεδρο της Βουλής, για το τι θα κάνει με τη χώρα. Ή θα τρακάρει έξω ή θα τρακάρει μέσα. Ένα απ' τα δύο πρέπει να γίνει και θα το κάνει τώρα, εκτός αν είναι εγκλωβισμένος στη λογική της σύγκρουσης με την Ευρώπη και τους συμμάχους και φίλους μας και θέλουν να κάνουν τρέλες, οπότε μπορούν να ντο κάνουνε μαζί με την Πρόεδρο της Βουλής. 
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF