Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

ΠΑΣΟΚ: Το «κόμμα των μπαχαλάκιδων» δεν μπορεί να βρίσκει ασυλία από τη σημερινή κυβέρνηση

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει με ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα χθεσνιά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας, τονίζοντας ότι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει υποχρέωση να μαζέψει αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια...
χρησιμοποιούσε στις αντιμνημονιακές πορείες της.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

Εκ του Συντάγματος, για το οποίο έκλαψε ο κ. Πρωθυπουργός, η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την προστασία της ζωής των πολιτών και την κοινωνική ειρήνη.

Η ιδεοληπτική επιλογή της κυβέρνησης να γίνονται πορείες αντιεξουσιαστών δίχως αστυνομική περιφρούρηση προς ικανοποίηση ορισμένων συνιστωσών του κόμματος, είναι μια επιλογή που εκ του αποτελέσματος παραβιάζει βασικές αρχές της δημοκρατίας.

Το «κόμμα των μπαχαλάκιδων» δεν μπορεί να βρίσκει ασυλία από τη σημερινή κυβέρνηση και κάθε μέρα να γίνεται πάρτι βανδαλισμών και καταστροφών στην Αθήνα και η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου για δεύτερη βδομάδα να είναι υπό κατάληψη.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει υποχρέωση να μαζέψει αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια χρησιμοποιούσε στις αντιμνημονιακές πορείες της.

Η δε συστηματική προσπάθεια να ικανοποιηθούν τα αιτήματα αυτών που ζητούν την απελευθέρωση τρομοκρατών, δεν μπορεί να συνεχιστεί.


Τι τραγική ειρωνεία όμως! Την ώρα που ο κ. Τσίπρας καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη στη Μόσχα, το δικό μας μνημείο αγνώστου στρατιώτη να έχει βανδαλιστεί με ευθύνη του ίδιου του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF