Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Την παραίτηση Βαρουφάκη ζήτησε η Ντόρα

Την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη ζήτησε με σημερινές της δηλώσεις, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη. Μάλιστα, μιλώντας...
στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ, αποκάλεσε τον κ. Βαρουφάκη «βαρίδι» κατηγορώντας παράλληλα τον για υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων.

Σημείωσε ότι αν είχε ελάχιστη αίσθηση πατριωτισμού θα είχε παραιτηθεί το συντομότερο δυνατόν, ενώ πρόσθεσε ότι «δεν είμαι καθόλου βέβαια ότι ο Βαρουφάκης δεν έχει μπει στη λογική της δραχμής».

«Είναι βαρίδι, έχει ναρκισσισμό, έχει λογική ότι είναι το κέντρο της γης... να παραιτηθεί, είναι το καλύτερο που έχει να κάνει για να διευκολύνει τον Τσίπρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το τουιτ για τον Ρούσβελτ μόνο ξέρει να κάνει; (Είναι ομόφωνοι στο μίσος τους για εμένα...) να αφήσουμε τις αηδίες, ξυπνά και κοιμάται όλος ο κόσμος με τον Βαρουφάκη; Υπονομεύεις τα εθνικά συμφέροντα, αν δεν έχεις να πληρώσεις μισθούς και συντάξεις» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάνη.

«Αύριο ο κ. Βαρουφάκης δεν θα έχει πρόβλημα προσωπικό, θα κάνει τις διαλέξεις του... τον Έλληνα στον Προβατά Σερρών η αλλού τον σκέφτηκε;» διερωτήθηκε.

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF