Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Άδωνις: Αν πάμε σε εκλογές είμαστε ικανοί και έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε

Για το ενδεχόμενο πρώρων εκλογών μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm 97,8, σημειώνοντας μεταξύ άλλων και στο ερώτημα αν η Νέα Δημοκρατάις θα είναι...
έτοιμη σε μια τέτοια περίπτωση, με αφόρμή και τα όσα είπε ο πρόεδρος Αντ. Σαμαράς στην πρόσφατη συνέντευξή του όπου σύμφωνα με κάποιους λέγοντας «δεν θέλουμε εκλογές, δεν ζητάμε εκλογές», έβγαλε φόβο.

«Δεν έβγαλε φόβο, έβγαλε υπευθυνότητα. Εμένα αν με βγάζατε προ έξι μηνών και με ρωτάγατε για πρόωρες εκλογές θα έλεγα ότι είναι αδιανόητο μία χώρα να κάνει διαρκώς εκλογές γιατί οι εκλογές είναι ζημιά αν γίνονται συνέχεια. Οι εκλογές είναι όφελος για τη Δημοκρατία και τον τόπο όταν γίνονται στην ώρα τους. Αυτά έλεγα προ έξι μηνών», είπε χαρακτηριστικά ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Και πρόσθεσε: «Τι είπε ο Σαμαράς; Ο Σαμαράς είπε ότι "αν κάνεις κύριε τώρα εκλογές στην πραγματικότητα θα στείλεις τη χώρα στη δραχμή, για να πάρω εγώ την εξουσία να πάω στη δραχμή και να είναι η χώρα κατεστραμμένη", όχι δεν θέλει αυτό ο Σαμαράς. Ο Σαμαράς θέλει να κυβερνήσει μία χώρα που θα είναι στην Ευρωζώνη, που θα είναι ευρωπαϊκή, που θα είναι ισχυρή. Αντί να πείτε μπράβο γι' αυτό που είπε ο κ. Σαμαράς τον ψέγετε. Βεβαίως άμα πάμε σε εκλογές είμαστε ικανοί και έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε, αλλά αυτό είναι το ζήτημα;».
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF