Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

Κυρ. Μητσοτάκης: Έκανα λάθος που ψήφισα Κωνσταντοπούλου

Βολές κατά της επιλογής της κυβέρνησης να συστήσει Εξεταστική Επιτροπή για τα μνημόνια, αλλά και δριμεία επίθεση κατά της προέδρου της Βουλής («έκανα πολύ μεγάλο...
λάθος που την ψήφισα») εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης αμφισβήτησε έντονα τη χρησιμότητα των εξεταστικών, τονίζοντας ότι στην προκειμένη περίπτωση μετά βεβαιότητας οδηγεί σε πόλωση και αντιπαράθεση. «Η κυβέρνηση αντί για εξεταστική θα έπρεπε να ασχολείται με άλλα θέματα (...) Κάθε μήνας που περνάει και δεν λύνεται το χρηματοδοτικό πρόβλημα η αγορά στενεύει... Κινηθείτε γρήγορα αντί να ασχολείστε με εξεταστικές και τη διαχείριση πολιτικών εντυπώσεων, γιατί η πολιτική σας θα έχει επίπτωση στην οικονομία» προέτρεψε την κυβέρνηση ο πρώην υπουργός.

«Η κυβέρνηση έχει πολιτική και επιχειρησιακή αδυναμία για σχέδιο μεταρρυθμίσεων» πρόσθεσε.
Αναφορικά με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι «η Βουλή έχει μετατραπεί σε αρένα... Έκανα πολύ μεγάλο λάθος που την ψήφισα δεν απολαμβάνει πλέον της προσωπικής μου εμπιστοσύνης, της αντιπολίτευσης, και σιωπηλά πολλών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ... Απολαμβάνει μόνο της εκτίμησης της ΧΑ» δήλωσε σκωπτικά ο τέως υπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε δε την κυβέρνηση ότι έχει κρυφή ατζέντα, όντας εξαιρετικά χαλαρή σε θέματα νόμου και τάξης και στο μεταναστευτικό.

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF