Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ

Την μεγάλη του ικανοποίησή εκφράζει το ΠΑΣΟΚ για τη ρύθμιση, που ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας. Η εν λόγω ρύθμιση αφορά τις ασφαλιστικές εισφορές που χρωστούν οι επιχειρήσεις για το 2013 και τις οποίες μπορούν να τις εξοφλούν...
σε 12 δόσεις.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Η απόφαση αυτή διευκολύνει σε ένα βαθμό και τη γενικότερη ρύθμιση για τις οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές, η οποία ως τώρα δεν προχωρούσε ικανοποιητικά.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ., όλο το προηγούμενο διάστημα με συνεχείς παρεμβάσεις εντός και εκτός Βουλής, είχε ζητήσει να εφαρμοσθεί ανάλογη ρύθμιση.

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την αποδοχή  - έστω και εκ των υστέρων -  μέρους των προτάσεών μας και ζητούμε αυτό να ισχύσει για ΟΛΑ τα ασφαλιστικά ταμεία και όχι μόνο για το ΙΚΑ.

Παράλληλα θα συνεχίσουμε τις πρωτοβουλίες για να γίνουν αποτελεσματικότερες οι ρυθμίσεις των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

2. Επίσης, αύριο, αντιπροσωπεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα συναντηθεί στις 11 π.μ. με την πολιτική ηγεσία του Υπ. Παιδείας με θέματα:

α)  την κατάθεση του σχεδίου νόμου για το τεχνικό λύκειο

β) την προετοιμασία για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, και

γ) δημοσιεύματα για αλλαγή τρόπου εισαγωγής στα Ανώτατα Ιδρύματα.

3. Επιπροσθέτως, αύριο στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Ευάγγελου Βενιζέλου με τους Υπουργούς και Υφυπουργούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που είναι μέλη της Κυβέρνησης.



Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF