Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Νέα στελέχη φτιάχνουν κίνηση με στόχο την ανανέωση του ΠΑΣΟΚ...

Νέα πρόσωπα από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και της κεντροαριστεράς, τα οποία προέρχονται από τη "νέα γενιά" του κόμματος αναμένεται να προχωρήσουν σε κίνηση που θα έχει ως στόχο τη δημιουργία...
ενός νέου ρεύματος μέσα στο Κίνημα με θέσεις και προτάσεις που θα οδηγήσουν σε μια ανανέωση.

Τα στελέχη αυτά φαίνονται προβληματισμένα από το status quo που επικρατεί στην Χαριλάου Τρικούπη και αποφάσισαν να «αντιδράσουν» με σημείο αφετηρίας μια εκδήλωση η οποία θα διεξαχθεί στα μέσα του μήνα σε γνωστό βιβλιοπωλείο του κέντρου της Αθήνας.

Ορισμένα από τα πρόσωπα που πλαισιώνουν τη συγκεκριμένη κίνηση είναι ο Θανάσης Χειμωνάς, Συγγραφέας και μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, ο Θοδωρής Δουλουμπέκης, Πολιτικός Μηχανικός, Συντονιστής PES Greece, ο Πασχάλης Αγανίδης, Οικονομολόγος/Πολιτικός Επιστ. Υπ. Ευρωβουλευτής με την Ελιά και η Αρχιτέκτων Μηχανικός, Μέλος κινήσεων πολιτών για την σοσιαλδημοκρατία.

Τα παραπάνω στελέχη σε πρώτη φάση διοργανώνουν event με τίτλο "Υπάρχει προοδευτική πρόταση; Τι κόμμα; Ποιες ιδέες, ποια πρόσωπα;" το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα, στο Free Thinking Zone, στο Κολωνάκι.

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF