Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Στ. Θεοδωράκης: Στο ευρώ πάση θυσία

«Στο ευρώ πάση θυσία γιατί ο άλλος δρόμος είναι η κόλαση της δραχμής», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας αργά το βράδυ της Δευτέρας , στην εκπομπή...
«Στον Ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον τηλεοπτικό σταθμό Star.
«Ο πρωθυπουργός πήγε στη διαπραγμάτευση απροετοίμαστος, χωρίς σχέδιο, κι έκανε μεγάλα λάθη», συμπλήρωσε προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα είχε μεγάλη ευκαιρία και ο κ. Τσίπρας την χάνει γιατί έχει το αυτί του στις συνιστώσες».

«Έγνοια του πρέπει να είναι η κοινωνία κι η χώρα κι όχι το κόμμα του», είπε και απέρριψε τα σενάρια περί σύμπραξης του Ποταμιού σε ευρωπαϊκό μέτωπο με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι είναι επικοινωνιακό τέχνασμα του ΣΥΡΙΖΑ τα περί τρόικας εσωτερικού και χαρακτήρισε δε ακροδεξιό κόμμα τους ΑΝΕΛ με επικίνδυνες πολιτικές πρακτικές.

«Δεν θα συνυπάρξουμε με Σαμαρά και Βενιζέλο σε ευρωπαϊκό μέτωπο . Δεν γίνεται αυτό χωρίς τον Τσίπρα», απάντησε ο κ. Θεοδωράκης ενώ τάχθηκε κατά των ομαδικών απολύσεων. «Η κυβέρνηση να πει την αλήθεια τι ζητάνε οι εταίροι», τόνισε και αναφερόμενος στο Ασφαλιστικό ανέφερε ότι η κυβέρνηση πρέπει να διασφαλίσει τη σύνταξη όσων δουλεύουν τώρα γιατί το Ασφαλιστικό με ευθύνη των προηγούμενων πάει στα βράχια. «Να μπει ανώτατο πλαφόν στις συντάξεις», υπογράμμισε.
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF