Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Σύλληψη τριών ανδρών για επίθεση εναντίον αστυνομικών

Τρεις άνδρες ηλικίας 32, 29 και 18 ετών συνελήφθησαν στην Ορεστιάδα κατηγορούμενοι για επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης σε αστυνομικούς οι οποίοι ήταν εκτός διατεταγμένης...
υπηρεσίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης ΑΜΘ, οι συλληφθέντες ενεργώντας από κοινού με ομάδα περίπου 40 ατόμων, επιτέθηκαν απρόκλητα σε πέντε αστυνομικούς εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, εξυβρίζοντας τους και τραυματίζοντας ελαφρά έναν 32χρονο.

Στην κατοχή του 29χρονου δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα στυλό εκτόξευσης φωτοβολίδων.

Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο 18χρονος δράστης έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για επικίνδυνη σωματική βλάβη, αντίσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, με τις κατηγορίες της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης, απρόκλητης σωματικής βλάβης, αντίστασης και παράβασης του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση, θα υποβληθεί στον εισαγγελία πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.


Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF