Σάββατο, 11 Απριλίου 2015

Το Πάσχα του ΠτΔ και των πολιτικών αρχηγών

Οικογενειακά θα περάσουν τις γιορτές του Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί, ενώ οι περισσότεροι φαίνεται να επιλέγουν τους τόπους από τους οποίους κατάγονται. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμάτα, θα γιορτάσει την Ανάσταση ο Πρόεδρος...
της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Ο κ. Παυλόπουλος θα παρακολουθήσει την Αναστάσιμη λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, ενώ την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα.

Στην Αθήνα θα περάσει τις γιορτές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ ενδέχεται την Κυριακή του Πάσχα να μεταβεί στην Αίγινα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς, θα γιορτάσει την Ανάσταση στο Ναύπλιο, που είναι ο τόπος καταγωγής της συζύγου του Γεωργίας. Στην πρωτεύουσα, θα παραμείνει φέτος ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μεταβεί στον τόπο καταγωγής του τη Λαμία, και ενδέχεται να επισκεφθεί και τη Λιβαδειά.

Στο Πάρκο Στρατού στο Γουδί, όπου θα πραγματοποιηθεί γιορτή για ανέργους, θα γιορτάσει το Πάσχα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Απόψε το απόγευμα, ο κ. Καμένος θα βρεθεί στο αεροδρόμιο των Σπάτων, προκειμένου να υποδεχθεί την ελληνική αποστολή που θα μεταφέρει το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα.


Στη Θεσσαλονίκη τέλος, θα περάσει το Πάσχα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος βρίσκεται ήδη από τη Μεγάλη Πέμπτη στη συμπρωτεύουσα.
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF