Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Συνάντηση Βαρουφάκη - Σόιμπλε σε συνέδριο για την ελληνική οικονομία

Στο ίδιο συνέδριο και με διαφορά μιάμισης ώρας θα μιλήσουν ο Γιάνης Βαρουφάκης και και ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Ειδικότερα, στις 16 Απριλίου και οι δύο τους θα μιλήσουν στο φημισμένο αμερικανικό...
think tank Brookings Institution, με τον έλληνα υπουργό των οικονομικών να είναι κεντρικός ομιλητής στο θεματικό τραπέζι με τίτλο: «Η ελληνική οικονομία και οι διεθνείς εταίροι της», ενώ ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, θα μιλήσει στο θεματικό τραπέζι με τίτλο «Η Ευρωζώνη σε σταυροδρόμι (ξανά)».
Θα ακολουθήσει ανταλλαγή απόψεων με τον πρώην υπουργό Οικονομικών της Τουρκίας, Κεμάλ Ντερβίς και τον Ντέιβιντ Βέζελ, αμφότεροι στελέχη του Brookings, ενώ ο Γιάννης Βαρουφάκης θα δεχθεί και ερωτήσεις από το κοινό.


Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Βαρουφάκης, μετά την ομιλία του, θα έχει μία σύντομη ανταλλαγή απόψεων με τον οικονομολόγο και πρώην υπουργό Οικονομικών της Τουρκίας κ. Κεμάλ Ντερβίς και τον κ. Ντέιβιντ Βέσελ, στέλεχος του Ινστιτούτου Brookings, ενώ στη συνέχεια θα γίνει περιορισμένος αριθμός ερωτήσεων από το κοινό.
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF