Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΠΑΣΟΚ: Συνέδριο στις 5 - 7 Ιουνίου - Στις 14 η εκλογή νέου προέδρου

Στις 5, 6 και 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ενώ η εκλογή του προέδρου του κόμματος θα γίνει στις 14 Ιουνίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα...
το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ η διεξαγωγή του συνεδρίου αποφασίστηκε ομόφωνα για τεχνικούς και διαδικαστικούς λόγους που αφορούν στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη οργάνωσή του.
Επίσης, σύμφωνα με την απόφαση, η εκλογή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα γίνει στις 14 Ιουνίου και από τη βάση του κινήματος αντί του αρχικού προγραμματισμού για 7 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο αυτό η ανάδειξη των συνέδρων θα γίνει στις 24 Μαΐου.

Επίσης αποφασίστηκε να κληθούν και να συμμετέχουν στο συνέδριο με δικαίωμα λόγου όλοι οι πρώην βουλευτές και οι υποψήφιοι βουλευτές των ευρωεκλογών και των τελευταίων εθνικών εκλογών που δεν συμμετέχουν στην ΚΟΕΣ ή δεν εκλεγούν σύνεδροι.

2. Η εκλογή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ να γίνει από τη βάση του κινήματος στις 14 Ιουνίου αντί του αρχικού προγραμματισμού για 7 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν αρκετές προτάσεις συμμετεχόντων, που ζήτησαν να υπάρξει αναβολή του Συνεδρίου λόγω των εξελίξεων στη χώρα, ωστόσο ο κ. Βενιζέλος δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση.
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF