Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΕΔΕ για τον υιό Μπαλτάκο

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε σε βάρος του υιού Μπαλτάκου όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο υιός Μπαλτάκος τίθεται από την υπηρεσία του σε διαθεσιμότητα. Ο υπουργός...
Ναυτιλίας μόλις έλαβε γνώση, ότι υπήρξε το επεισόδιο ξυλοδαρμού στη Βουλή, βγήκε από την Ολομέλεια που γινόταν η συζήτηση του νομοσχεδίου για τα τουριστικά πλοία και επικοινώνησε αμέσως με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος πληροφορώντας τον για το ζήτημα και ζητώντας του να διατάξει ΕΔΕ και να θέσει στη διάθεση της υπηρεσίας του τον αξιωματικό.

Το επεισόδιο που έλαβε χώρα σήμερα στον πρώτο όροφο της Βουλής στο σημείο που βρίσκονται τα γραφεία της ΧΑ αλλά και το γραφείο Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης, με πρωταγωνιστή τον υιό Μπαλτάκο και βουλευτές του κόμματος της Χρυσής Αυγής καταδίκασαν πριν από λίγο τα κόμματα.

Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοια επεισόδια. Δυστυχώς, αν άρχισαν και εδώ μέσα να γίνονται αυτά, θα πρέπει η Βουλή να πάρει αυστηρότερα μέτρα, είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Ιωάννης Δριβελέγκας.
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF