Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Προκλητική είναι η ενέργεια των ιδιοκτητών του νυχτερινού κέντρου στην Καλλιθέα Χαλκιδικής που παρότι οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ τα ξημερώματα του Σαββάτου σφράγισαν για 48 ώρες το νυχτερινό κέντρο στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, όπου εμφανιζόταν...
γνωστός τραγουδιστής διότι δεν είχαν κόψει καμία απόδειξη στους περίπου 500 θαμώνες του κέντρου, το βράδυ της Κυριακής το κέντρο λειτούργησε κανονικά.
Την ευθύνη για το κλείσιμο του κέντρου είχε αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Κασσανδρείας. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα περιπολικό έφτασε στο νυχτερινό κέντρο γύρω στις 11 το βράδυ. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος δήλωσε προσωρινά υπεύθυνος και αποχώρησαν χωρίς να επιβάλλουν το κλείσιμο, όπως προβλέπει ο νόμος.

Ένα δεύτερο περιπολικό, έσπευσε τέσσερις ώρες αργότερα και ενώ ήταν σε εξέλιξη το μουσικό πρόγραμμα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την κόρη του ιδιοκτήτη αποχωρώντας και πάλι χωρίς να επιβάλλουν το λουκέτο.
Η διοικητής του ο Α.Τ. Κασσανδρείας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ από το αρχηγείο της αστυνομίας διετάχθη έρευνα για όσα έγιναν και κυρίως για όσα δεν έγιναν στο νυχτερινό κέντρο.
Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πολυγύρου ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα, το συγκεκριμένο κέντρο δεν διέθετε ούτε άδεια λειτουργίας.
Όπως είπε στο ΜEGA ο ειδικός γραμματέας ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος "εμείς χθες σφραγίσαμε τα μαγαζί για μη έκδοση αποδείξεων σύμφωνα με το νόμο. Και αμέσως είχαμε ενημερώσει και το αστυνομικό τμήμα και τον κ. εισαγγελέα για το κλείσιμο του καταστήματος... Η αστυνομία επενέβη και χθες έκανε δύο συλλήψεις... Σήμερα το πρωί επικοινώνησα με τον επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας, με τον αστυνομικό διευθυντή Χαλκιδικής αλλά και με τον εισαγγελέα Χαλκιδικής και ζήτησα την συνδρομή τους προκειμένου σήμερα να επανακλείσουμε το μαγαζί...."
Ο κ. Στασινόπουλος προειδοποίησε ότι "εμείς συνεχίζουμε και όπως έχω δηλώσει επανειλημμένως ο σκοπός μας δεν είναι να κλείσουμε τα καταστήματα. Ο σκοπός μας ήταν να ενημερώσουμε τους επαγγελματίες ότι θα κάνουμε εφαρμογή του μέτρου προκειμένου να συμμορφωθούν. Θα ξεκινήσουμε όπως ξεκινήσαμε. Και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα κλείσουμε και άλλα καταστήματα εάν δεν συμμορφωθούν".
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF