Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΡΟΥΜΠΙ:ΟΧΙ ΣΕΞ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΩΡΑ

Αρνήθηκε εκ νέου ότι συνευρέθη ερωτικά με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη σημερινή της κατάθεση στο δικαστήριο του Μιλάνο η νεαρή Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα Ελ Μαχρούγκ στην παράλληλη δίκη για την υπόθεση των πάρτυ Μπούνγκα - Μπούνγκα σε...
βάρος τριών ανθρώπων που κατηγορούνται για συμμετοχή σε προαγωγή στην πορνεία.
Οι τρεις κατηγορούμενοι είναι ο δημοσιογράφος Εμίλιο Φέντε, η πρώην περιφερειακή σύμβουλος του Μιλάνου Νικόλ Μινέτι και ο μάνατζερ ηθοποιών και μοντέλων, Λέλε Μόρα.
Η νεαρή Ρούμπι παραδέχθηκε ότι δέχθηκε δώρα υπό μορφή ρευστού στις επισκέψεις της στη βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι αλλά και ότι είδε σέξι χορούς, χωρίς ωστόσο όπως είπε να υποπέσει στην αντίληψή της η οποιαδήποτε συνεύρευση κοπέλας με τον τότε πρωθυπουργό.
"Είδα την Μινέτι ντυμένη καλόγρια και άλλες κοπέλες ντυμένες σέξι νοσοκόμες. Χόρευαν με αισθησιακό τρόπο αλλά δεν αντιλήφθηκα ποτέ να υπήρχαν σεξουαλικές επαφές με τον Μπερλουσκόνι", είπε χαρακτηριστικά.
Υπογράμμισε εν συνεχεία ότι ενώ ήταν 17 ετών είχε δηλώσει ότι ήταν 20 ενώ είχε χρησιμοποιήσει πλαστό όνομα και επίθετο.
"Την δεύτερη φορά που πήγα στα δείπνα του Άρκορε κοιμήθηκα στην έπαυλη, σε ένα δωμάτιο αποκλειστικά δικό μου. Το πρωί με ξύπνησε μια κοπέλα, η Μαριτέλ Πολάνκο, μου δώσανε μια φόρμα για να είμαι πιο άνετη και κατεβήκαμε για να πάρουμε πρωϊνό", τόνισε.
Αποκάλυψε επίσης ότι τα δώρα που λάμβανε από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, της δίνονταν σε φάκελο και ήταν της τάξης των 2.000 έως 3.000 ευρώ την κάθε φορά, χωρίς ωστόσο να έχει συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί του.

Πηγή:megatv.gr

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF