Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

Σε δανεικό...μπαλκόνι η φωτογράφιση Βαρουφάκη στο Paris Match

Λίγο διαφορετικά φαίνεται να είναι τα πράγματα αναφορικά με την φωτογράφηση  του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, και της συζύγου του, Δανάης Στράτου, με θέα την Ακρόπολη, στο διάσημο «Paris Match»
Όπως αποκαλύπτει...
η εφημερίδα Espresso, οι φωτογραφίες ελήφθησαν σε... άλλο μπαλκόνι και συγκεκριμένα σε αυτό των πεθερικών του υπουργού Οικονομικών, αφού το διάσημο ζευγάρι κατοικούσε στον πρώτο όροφο του αρχοντικού που όμως έχει θέα προς τον Παρθενώνα!

Σύμφωνα με κατοίκους της οδού Χατζηχρήστου στην περιοχή Μακρυγιάννη, ολόκληρο το αρχοντικό που έχει θέα προς τον Ιερό Βράχο και το Μουσείο της Ακρόπολης ανήκει στη μητέρα της Δανάης Στράτου. Η γνωστή γλύπτρια, Ελένη Πόταγα- Στράτου, εξακολουθεί να κατοικεί στους τελευταίους ορόφους του κτιρίου μαζί με τον σύζυγό της, Φαίδωνα Στράτου.

Στο τετραώροφο οίκημα, εκτός από τον υπουργό και τη σύζυγό του (έμεναν στον πρώτο όροφο έως την Κυριακή 29 Μαρτίου, οπότε μετακόμισαν σε μεγαλύτερο διαμέρισμα στην πλατεία Μαβίλη), κατοικεί άλλη μία από τις τρεις κόρες της οικογένειας. Άλλο ένα διαμέρισμα στην πίσω πλευρά του κτιρίου φέρεται ότι ήταν προς ενοικίαση και αυτή τη στιγμή κατοικείται από ένα νεαρό ζευγάρι.

Από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, όπου έμενε το υπουργικό ζεύγος, η θέα προς την Ακρόπολη είναι περιορισμένη! Το μικρό μπαλκόνι επί της οδού Χατζηχρήστου βλέπει ελάχιστα στον Ιερό Βράχο, αφού έχει μπροστά του την πίσω πλευρά του Μουσείου της Ακρόπολης! Αυτό αποδεικνύεται και από τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο γαλλικό περιοδικό, με τον Γιάνη Βαρουφάκη να παίζει πιάνο μπροστά στην ξύλινη μπαλκονόπορτα.


Αυτό σημαίνει, ουσιαστικά, πως το υπουργικό ζευγάρι σήκωσε στο πόδι το κτίσμα για τις φωτογραφικές πόζες του και έφτασε στο σημείο να... δανειστεί τους χώρους άλλου ορόφου για χάρη της φωτογράφισης, προκειμένου ο φωτογράφος του «Paris Match» να εξασφαλίσει τις τέλειες εικόνες.
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF