Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

Αλ.Παπαδόπουλος: Να προχωρήσει εντός των επομένων ημερών η κυβέρνηση σε συμφωνία

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Αλέκος Παπαδόπουλος απευθύνει με δήλωσή του έκκληση στην κυβέρνηση να κλείσει εντός των επόμενων ημερών τη συμφωνία με τους εταίρους. Αλλιώς...
προειδοποιεί ότι η χώρα θα «συντριβεί το καλοκαίρι» και «θα σαπίσει εν ευρώ». Αναλυτικά ο κ.Παπαδόπουλος στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής: «H κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει τις επόμενες ημέρες σε συμφωνία με την τρόικα του Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου. Το παραταθέν πρόγραμμα πρέπει να κλείσει.

»Η χώρα πρέπει να ξεφύγει από την μέγκενη του αργού θανάτου. Η κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί ότι αν δεν κλείσει, με πραγματικούς όρους, το τρέχον πρόγραμμα οι καταστάσεις τότε θα είναι ανεξέλεγκτες και το χειρότερο οι εταίροι και δανειστές δεν θα συντρέξουν, το τέλος Ιουνίου, σε ένα νέο και απολύτως απαραίτητο για την επιβίωση μας, πακέτο στήριξης.

»Αν αυτό δεν επισυμβεί η χώρα θα συντριβεί το καλοκαίρι. Κανένας τότε υπαίτιος δεν θα μπορεί να επικάθεται επί του θρόνου των ερειπίων του. Είναι φανερό ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει και θα σαπίσει "εν ευρώ". Επικαλούμαι για άλλη μια φορά το συγκλητικό δόγμα. Ισχύει παντα».
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF