Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Άδωνις σε Ζωή: «Εδώ δεν είναι βενζινάδικο στην Αιδηψό - Είναι Βουλή»

Νέα κόντρα ξέσπασε την Πέμπτη μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη...
και της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου. Αφορμή στάθηκε η αρχική της κόντρα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Κουτσούκο, ο οποίος είχε κάνει λόγο για «ώρα Κωνσταντοπούλου».
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου του απάντησε με ειρωνικό τρόπο, το οποίο στάθηκε η αφορμή για την παρέμβασή του Άδωνι Γεωργιάδη που μίλησε για το επεισόδιο στην Αιδηψώ, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Εδώ δεν είναι το βενζινάδικο στην Αιδηψό, κυρία Κωνσταντοπούλου! Εδώ είναι Βουλή!".

Διαβάστε τον διάλογο από τα πρακτικά της Βουλής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ζωή Κωνσταντοπούλου): Ευχαριστούμε. Κύριε Κουτσούκο, επειδή είναι η τρίτη φορά που μιλάτε για «ώρα Κωνσταντοπούλου» και επειδή σε μία προηγούμενη συνεδρίαση, όταν ξεκινήσαμε τον κοινοβουλευτικό έλεγχο με τέσσερις Βουλευτές μέσα, προσήλθατε στην Έδρα και με ρωτήσατε αν είχατε χρόνο για ένα καφεδάκι, θα σας παρακαλούσα να τηρείτε τουλάχιστον κάποιους κανόνες. Γιατί το να επιδιώκετε να έρχεστε καθυστερημένα και μετά να ψέγετε την Πρόεδρο, είναι νομίζω υπερβολή.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Αυτό δεν υπάρχει!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ: Αυτό είναι απίστευτο!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Εδώ δεν είναι το βενζινάδικο στην Αιδηψό, κυρία Κωνσταντοπούλου! Εδώ είναι Βουλή!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ζωή Κωνσταντοπούλου): Ο κ. Παφίλης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΚΕ, έχει το λόγο.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ: Πήρα άδεια για να πιώ καφέ. Τι να κάνω; Από κει και πέρα δεν θα το ξανακάνω! Δεν ξαναπίνω καφέ την ώρα της συνεδρίασης! Θα είμαι όλες τις ώρες μέσα και παρακαλώ πολύ να μου τις αφαιρείτε και να μου κόψετε και το μισθό.
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF