Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Δένδιας: Χάνονται όσα με κόπο πετύχαμε

Ο Βουλευτής της Β' Αθήνας Νίκος Δένδιας δήλωσε σήμερα σχετικά με την καταστροφική πολιτική ανοικτών συνόρων της Κυβέρνησης: «Η πολιτική ανοικτών συνόρων της Κυβέρνησης, είχε...
ως αποτέλεσμα, όπως εγκαίρως είχα προειδοποιήσει, την κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των παρανόμων μεταναστών που συρρέουν καθημερινά κατά εκατοντάδες πλέον από τα νησιά (κυρίως) στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις.
Ήδη, η εκ νέου υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στην πρωτεύουσα είναι εμφανής. Μέσα σε λίγες εβδομάδες κινδυνεύουν να χαθούν δυστυχώς όσα με μεγάλο κόπο είχαμε πετύχει από τον Ιούνιο του 2012.

Οι ίδιοι οι παράνομοι μετανάστες εγκαταλείπονται στο έλεος της τύχης, χωρίς στέγη και χωρίς τροφή, ενώ με την μη εφαρμογή του εγκεκριμένου από την Ευρωπαϊκή Ένωση ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ασύλου και Μεταναστευτικών Ροών, ελλοχεύει ο κίνδυνος, προκειμένου να επιβιώσουν, να γίνουν όργανα εγκληματικών συμμοριών και εμπόρων ναρκωτικών.


Απευθύνω έκκληση στην Κυβέρνηση να σταματήσει να επικαλείται παντελώς ανυπόστατες δικαιολογίες και να εγκαταλείψει τις εμμονές της».
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF