Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Πάγκαλος: Να πάρει τους μετανάστες στο σπίτι της η Χριστοδουλοπούλου

Πυρά κατά της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασίας Χριστοδουλοπούλου εξαπέλυσε με συνέντευξή του στο «Βήμα Fm» ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή...
παλαιότερες δηλώσεις της. Μάλιστα, την οποία και προέτρεψε να πάρει τους μετανάστες στο σπίτι της.
«Λέγεται πως η κυρία Χριστοδουλοπούλου είπε ότι "θα πάρω τους μετανάστες στους διαδρόμους του υπουργείου"» είπε χαρακτηριστικά ο Θεόδωρος Πάγκαλος γιανα προσθέσει στη συνέχεια:

«Τον κακό της τον καιρό και να μάθει να σέβεται τον Έλληνα πολίτη, που την έφερε σε αυτή τη θέση, την οποία κατέχει. Το υπουργείο δεν της ανήκει και πρέπει να το καταλάβει αυτό. Το υπουργείο ανήκει στον ελληνικό λαό και δεν μπορεί ο κάθε υπουργός να βάζει αυτούς που γουστάρει ή επιλέγει στους διαδρόμους του υπουργείου. Οι διάδρομοι του υπουργείου είναι για να κυκλοφορεί ο πολίτης, ο Έλληνας που κάνει τις δουλείες του και ο υπάλληλος. Αν λοιπόν θέλει να κάνει κάτι σαν φιλανθρωπικό δείγμα γραφής και να μας δώσει ένα παράδειγμα, να τους πάρει αυτούς στο σπίτι της. Να βάλει άλλους 30 Πακιστανούς, Αφρικανούς, να μείνουν εκεί προς το παρόν και να κοιμούνται. Γιατί δηλαδή πρέπει να μπουν στους διαδρόμους του υπουργείου; Δεν έχουν καμία δουλειά εκεί».
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF