Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Μιχελογιαννάκης: Στο τέλος θα γίνουμε Κομανέτσι

Την αντίθεση του με την απόφαση της σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης. «Είναι πραξικοπηματικές...
πράξεις που δεν συμβαδίζουν με τον χαρακτήρα μας και τις αριστερές συνειδήσεις» είπε στο Ράδιο Κρήτη και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει ούτε το επείγον ούτε το απρόβλεπτο» που να δικαιολογεί τη στάση της κυβέρνησης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το Cretalive.gr, επέκρινε την κυβέρνηση για την στάση της λέγοντας πως θα μπορούσε «να φωνάξει την ΚΕΔΕ να εξηγήσει τι συμβαίνει και να πάνε συναινετικά! Όχι έτσι!». Υψώνοντας την κριτική του κατέληξε: «Στο τέλος θα γίνουμε καταντήσουμε Κομανέντσι! Αυτά που κοροϊδεύαμε κανουμε;». Αναρωτήθηκε δε «ποια θα είναι η στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για το θέμα αυτό που έχει πει ότι δεν δέχεται ΠΝΠ».

Επιπλέον ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την έκπληξή του για την στάση ορισμένων υπουργών που λένε δημοσίως ότι διαφωνούν και υπογράφουν: «Είναι απλό. διαφωνείς, παραιτείσαι! τι είναι αυτά;».
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF