Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Παπαμιμίκος: Απευθυνόμαστε στον κόσμο της κοινής λογικής

«Η δική μας παράταξη απευθύνεται στον κόσμο της κοινής λογικής, στον κόσμο που ζητά μεταρρυθμίσεις στο Κράτος, στην Αγορά, στην Παιδεία, στη Δικαιοσύνη, στους θεσμούς...
που θέλει τις μεταρρυθμίσεις για να μπει τέλος στα στραβά και τ' ανάποδα... απευθυνόμαστε στον κόσμο που επιλέγει σύνεση, μετριοπάθεια, υπευθυνότητα, που ζητά συγκεκριμένες απαντήσεις στα συγκεκριμένα προβλήματα, μκριά από αοριστολογίες και κάλπικες υποσχέσεις.
Που θέλει σταθερότητα, ασφάλεια, σιγουριά» τόνισε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, μιλώντας στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την επέτειο ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας, στην Κατερίνη.

Ο Γραμματέας της ΝΔ κάλεσε τα στελέχη του κόμματος του να σταθούν δίπλα σ' αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και πλάι σ' αυτούς που παραδοσιακά μας στήριζαν και απογοητεύθηκαν ή που τους απογοητεύσαμε. Συνεχίζουν όμως να πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες μας. Να τους καλέσουμε να μιλήσουμε, να δούμε τα λάθη μας και να προχωρήσουμε μαζί στη νέα Ελλάδα που χτίζεται", ανέφερε χαρακτηριστικά για να προσθέσει στη συνέχεια:

"Πρέπει να πάμε πόρτα πόρτα και να δώσουμε τη μάχη του αυτονόητου απέναντι στο λαϊκισμό. Είναι η ώρα να πείσουμε για τη νέα προοπτική που ξανοίγεται μπροστά μας. Για την αναγέννηση της χαμένης ελπίδας. Για μια Ελλάδα βασισμένη στην εθνική ομοψυχία και τον αγνό πατριωτισμό".
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF